Luni - Sambata 8.00 - 21.00
Duminica - Doar urgente

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Meșterul casei

Unde sunteţi localizaţi?

În Iaşi şi împrejurimi (o raza de ~ 15 km în afara Iaşiului). Pentru lucrări de mare anvergură (construcţii case de la 0, la roşu sau la cheie), ne putem deplasa oriunde în ţară, accesaţi pagina de contact pentru mai multe informaţii.

Cine vine la mine acasă atunci când vă sun?

Unul sau doi meşteri cu toate sculele necesare pentru a vă rezolva orice problemă întâmpinaţi. Întodeauna ne verificăm angajaţii, puteţi citi mai multe despre meseriaşii noştri aici. Toţi angajaţii noştri au experienţa necesară, sunt serioşi, rapizi, îndemânateci şi cu bun simţ.

Cât mă costă?

Lista de preţuri o puteţi consulta dând click aici. Toate preţurile sunt negociabile în funcţie de mărimea lucrării.

Pot cere doar o estimare de preţ?

Da, unul din inginerii / meşterii noştri se poate deplasa la Dvs. pentru a vă face un necesar de materiale şi un deviz (estimare a costurilor).

Când şi cum plătesc?

Întodeauna la sfârşitul lucrării, nu cerem niciodată banii în avans! Totuşi, pentru lucrările mari (ex. construcţia unei case), vă putem cere un avans între 5% şi 20%, în funcţie de valoarea lucrării sau de o eventuală înţelegere.

Pot programa o intervenţie sau un meseriaş specific?

Da. Preferabil cu minim o zi înainte, telefonic la 0756.899.899 / 0769.334.211 sau folosind acest formular.

Trebuie să cumpăr eu materialele?

Le puteţi cumpăra Dvs. singur (economisiţi timp), împreună cu meseriaşul nostru (dacă aveţi nevoie de sfaturi) sau le putem achiziţiona noi, Dvs. decontând preţul materialelor în baza bonului fiscal / facturii.

Oferiţi garanţie pentru lucrările efectuate?

Da. În funcţie de lucrare şi de materialele alese de Dvs, de la 2 luni la 2 ani.

Lorem ipsum?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloribus nesciunt ut officiis accusantium quisquam minima praesentium, beatae fugit illo nobis fugiat adipisci quia distinctio repellat culpa saepe, optio aperiam est!

Example: Facere, id excepturi iusto aliquid beatae delectus nemo enim, ad saepe nam et.